Overview.

Blog İçeriği

Blog İçeriği

Blog İçeriği

Web sitelerinin güncel olması için belirli aralıklarla içerik girilmesi gerekmektedir. Genelde blog şeklinde eklenen içerikler, haber, sektörel ve kurumsal konularla ilgili olabilir. Dobo ekibi olarak blog içeriği konusunda size çözüm sunarken doğru seçimi yapmanız için yayınlayacağınız içerik hakkında da bilgi veriyoruz.

Blog yazılarının özgün, kaliteli ve okunur olması gerekir. Blog içeriğinin yer aldığı sayfayı, ayrı bir kategoride yayınlamanız, sitenizin anahtar kelimelerini blog yazılarınızın içeriğinde geçirmeniz ve en önemlisi bunları nasıl yapacağınızı bilmeniz oldukça önemlidir. Blog içeriğinin bulunduğu alana, blog, haber ve tanıtıcı içerikler ekleyerek web sitenizin güncel kalmasını sağlayabilirsiniz.

Web sitenizin sahip olduğu ziyaretçi raporu ve sitedeki kalma süresi takip edilerek içeriklerin en iyi şekilde yorumlanması hizmetini Dobo olarak sizin için gerçekleştiriyoruz.

Sektörel Haberler

Her web sitesinin farklı bir kategorisi vardır. Bu yüzden blog bölümü bazı kurumsal firmalar için uygun değildir. Blog yazısı yerine sektörel haberler şeklinde bir akış sağlanabilir. Günlük, haftalık ya da belirli periyotlarda güncellenmek üzere tercih edilen sektörel haberler, kurumun sistemi yakından takip edilerek belirlenebilir. Başlık ve anahtar kelimeler Dobo uzmanlarınca oluşturularak web sitesinin güncel akışında yayınlanır.

Haberler

Haberler de bazı web sitelerinde gerekli olan güncellemeler arasında yer alır. Bu yüzden talep halinde güncel olan haberlerin de blog şeklinde yayınlanması söz konusu olabilir. Rakiplerinizin analiz sonuçlarında ortaya çıkan eksiklerini artıya çevirebileceğiniz güncel haberler size en iyi şekilde geri dönüşleri sağlayarak web sitenizin güncellemesini korumanızı sağlayacaktır. İyi bir blog içeriği ya da haber sizi rakiplerinizden belirli konularda ayırabilir ve öne çıkarabilir.

Yeni Ürünler

Kurumsal firmaların yeni ürünleri ve rakiplerini geride bırakacak nitelikteki buluşları da blog içeriğinde yer alabilir. Blog sayfasında samimi bir dil kullanılması uygun olmayan kurum profilleri olabilir. Bu yüzden Dobo ekibi olarak size özel çözümler sunarak sizin için en uygun dilin, sunum şeklinin belirlenmesi için yardımcı oluyoruz. Blog içeriği en iyi sonucu almak üzere değerlendirilirken web sitenizin organik reklam olan içerik yönetimi karşısında da öne çıkmasını sağlar.

Güncel Detaylar

Sürekli güncellenen web sitenizin nitelikli bir şekilde arama motoru indekslerine kazınabilmesi için en güncel detaylarla oluşturulan içeriklerin de güncellemelere ayak uydurması gerekir. Bu konuda her zaman güncel kalan çözümlerimizle size internet dünyasındaki yerinizi sağlamlaştıran hizmetler sunuyoruz. Web sitesi ve blog içeriklerinizi arama motoru optimizasyonu ile güncel tutmak için her zaman desteğimizi alabilirsiniz.

Blog İçeriği hizmetimiz hakkında detaylı bilgi almak ister misiniz?

Aşağıdaki formu doldurun size hemen geri dönüş yapalım…

Referanslarımız

Güvenilir bir çözüm ortağı ile çalışmaya hazır mısınız?

Dijital pazarlama alanında, sektörünüzde rekabetçi olmak, rakiplerinizin önüne geçmek ve doğru dijital pazarlama stratejisi ile avantajlı bir noktaya geçmek ister misiniz?

Gelin dijital pazarlama stratejinizi birlikte oluşturalım ve hemen kazanmaya başlayın…

Formu doldurun size hemen ulaşalım!